|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
eLmass Yönetici

| Konu: FaNatiK SöZleRi Salı Haz. 24, 2008 10:13 am | |
| hadi bakalım fanatikler  |
|
 | |
eLmass Yönetici

| Konu: Geri: FaNatiK SöZleRi Salı Haz. 24, 2008 10:15 am | |
| örneğin ben hemen yazıım
fbliyim
fenerbahçeye anlam veren şampiyonluklar deil sampiyonluklara anlam veren fenerbahçe |
|
 | |
nail yavaş yavaş alışıyor

Mesaj Sayısı: 174 Yaş: 16 Nerden: seni ilgilendirmez Kayıt tarihi: 25/09/08
 | Konu: Geri: FaNatiK SöZleRi Perş. Eyl. 25, 2008 7:25 pm | |
| HERKES 1 GÜN GALATASARAYLI 1 GÜN BEŞİKTAŞLI 363GÜNDE FENERBAHÇELİ OLACAK |
|
 | |
fAtMaNuR Admin yardımcısı

Mesaj Sayısı: 7316 Yaş: 16 Nerden: kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerden İş/Hobiler: tom hakkında aklınıza gelebilecek her şey Lakap: jerry,fato Kayıt tarihi: 23/05/08
 | |
 | |
nail yavaş yavaş alışıyor

Mesaj Sayısı: 174 Yaş: 16 Nerden: seni ilgilendirmez Kayıt tarihi: 25/09/08
 | Konu: Geri: FaNatiK SöZleRi Cuma Eyl. 26, 2008 12:29 pm | |
| |
|
 | |
fAtMaNuR Admin yardımcısı

Mesaj Sayısı: 7316 Yaş: 16 Nerden: kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerden İş/Hobiler: tom hakkında aklınıza gelebilecek her şey Lakap: jerry,fato Kayıt tarihi: 23/05/08
 | |
 | |
ÜŞÜYORUZ REİS

Mesaj Sayısı: 517 Yaş: 16 Nerden: Village of Sand İş/Hobiler: BJK,futbol ve oyunları,naruto,Rock Müzik... Lakap: Gaara Yasin Kayıt tarihi: 14/10/08
 | Konu: Geri: FaNatiK SöZleRi C.tesi Kas. 08, 2008 7:50 am | |
| yaw fenerde söz yok abiler gelin Beşiktaş bölümüne görün fanatik söz lerini  |
|
 | |
ultrAslan zeynep Yönetici

Mesaj Sayısı: 1954 Yaş: 16 Nerden: CİMBOM'un kalbinden İş/Hobiler: arda-cimbom-kurtlar vadisi Kayıt tarihi: 23/05/08
 | Konu: Geri: FaNatiK SöZleRi C.tesi Kas. 08, 2008 10:37 am | |
| bi de GALATASARAY bölümüne bakın _________________ =GİDEN UNUTMA DER SEN ASLA UNUTMAZSIN YA AMA O SENİ ÇOKTAN UNUTMUŞTUR İŞTE O HİÇ UNUTULMAZ!!!=  |
|
 | |
_MELİKE_ admin

Mesaj Sayısı: 5694 Yaş: 17 Nerden: neresi istersen orası,sonuçta mekan burası;) İş/Hobiler: -Polat ALEMDAR-Necati ŞAŞMAZ-Kurtlar Vadisi Lakap: Melayke... Kayıt tarihi: 23/05/08
 | Konu: Geri: FaNatiK SöZleRi C.tesi Kas. 08, 2008 10:42 am | |
| Güzeller içinden bir seni seçtim... Kalbimi sana.. ben sana verdim.. Bu alemde kral sensin Fenerbahçe. Şampiyonlun için saldır FENERBAHÇE
Sarı lacivert rengimiz şanpiyonluk hedefimiz hiç bir şeye değişmeyiz çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü fenerbahçeliyiz
Ey şanlı Fenerbahçe o sahaya çıktığında rakip takımın oyuncuları eli ayağına dolaşır. Dolaştığındada başlarlar bağırmaya beni çöz diye
Sarını yanına lacivert koydum, yıllardır ben senin esirin oldum yağmurdada çamurdada yanında oldum, Fenerbahçe sen bizim herşeyimizsin eğlenelim arkadaşlar fener geliyor, kadıköyde bugece bayram oluyor, şampiyonluk bizimdir, alem geliyor, kaldırın bayrakları EFSANE DÖNÜYOR.
bende koydum bakalım.. _________________ Söyle hangi rüzgar aldı seni Söyle hangi yağmur İçimde bir fırtına koptu sanki Dön özledim seni Oğlum sen gidemezsin uzaklara Gel bırakma gözleri yaşlarla Anlamadım ben bu ne yalan dünya Uyan nolursun uyan Seneler bu ne çabuk geldi geçti Seni bekliyorken haberin geldi O an bu şehir de hüzünlendi Dön özledim seni...
|
|
 | |
eLmass Yönetici

| Konu: Geri: FaNatiK SöZleRi Paz Kas. 09, 2008 9:27 am | |
| saol  _________________ º~ºeLMaSº~º
|
|
 | |
ultrAslan zeynep Yönetici

Mesaj Sayısı: 1954 Yaş: 16 Nerden: CİMBOM'un kalbinden İş/Hobiler: arda-cimbom-kurtlar vadisi Kayıt tarihi: 23/05/08
 | Konu: Geri: FaNatiK SöZleRi Paz Kas. 09, 2008 10:15 am | |
| bu akşam bizi yenseniz bile kadıköy size cehennem olacak biz sizden daha ii oynuoz ALLAH yardımcımız olsun _________________ =GİDEN UNUTMA DER SEN ASLA UNUTMAZSIN YA AMA O SENİ ÇOKTAN UNUTMUŞTUR İŞTE O HİÇ UNUTULMAZ!!!=  |
|
 | |
_MELİKE_ admin

Mesaj Sayısı: 5694 Yaş: 17 Nerden: neresi istersen orası,sonuçta mekan burası;) İş/Hobiler: -Polat ALEMDAR-Necati ŞAŞMAZ-Kurtlar Vadisi Lakap: Melayke... Kayıt tarihi: 23/05/08
 | Konu: Geri: FaNatiK SöZleRi Paz Kas. 09, 2008 12:10 pm | |
| iyi oynayan kazansın  _________________ Söyle hangi rüzgar aldı seni Söyle hangi yağmur İçimde bir fırtına koptu sanki Dön özledim seni Oğlum sen gidemezsin uzaklara Gel bırakma gözleri yaşlarla Anlamadım ben bu ne yalan dünya Uyan nolursun uyan Seneler bu ne çabuk geldi geçti Seni bekliyorken haberin geldi O an bu şehir de hüzünlendi Dön özledim seni...
|
|
 | |
Discuskny Yönetici

Mesaj Sayısı: 1317 Yaş: 16 Nerden: UşaK İş/Hobiler: xXx Lakap: xXx Kayıt tarihi: 07/10/08
 | Konu: Geri: FaNatiK SöZleRi Ptsi Kas. 10, 2008 12:53 pm | |
| | Alıntı: | | emınmısın bence kaz kafalılar snn bu dediğine uycak | bak adminsin terbiyeli ol bizde olmaya çalışıoz  _________________

Geçmişe Mazi Sınıfta Kalana Gazi Derler….  |
|
 | |
?_admin_ipar_? Admin

Mesaj Sayısı: 5883 Yaş: 17 Nerden: nereye... Lakap: bitter cikolata Kayıt tarihi: 22/05/08
 | Konu: Geri: FaNatiK SöZleRi Ptsi Kas. 10, 2008 2:36 pm | |
| hatıralar sardı 4-1 yanımı  _________________
bir uçurum kenarı darmadağın, soluksuz uzun bekleyiş susmak.. dilinde birikmişken en acı sözler, yedi sülalesine küfredip hayatın susmak istiyorum avazım çıktığı kadar..
|
|
 | |
Durarara!! Yönetici

Mesaj Sayısı: 2696 Yaş: 17 Nerden: Çıktı Bu xD Kayıt tarihi: 02/06/08
 | |
 | |
|